Aura romantic sunset paleta-recenzija

Nedavno je na tržište stigla nova paleta Aura romantic sunset. Pored nje, tu su još dve jednako lepe  ”Luxury dark” i ”Precious nude” , ali ipak ova koju ja imam mi je najlepša.

 

Ne znam da li ste upućene kako izgledaju Sleek palete, ukoliko niste, pročitajte više o njima OVDE. Ipak htela sam reći da me pakovanje podseća i čini mi se da je identično sleek paletama.

 

Aura romantic sunset

 

 

Slatko malo pakovanje, ni preveliko ni premalo. Unutar palete nalazi se 12 senki koje sadrže po 1 g. Tu je i četkica za njihovo nanošenje kao i ogledalo koje uvek dobro dodje.

Boje

 

Odmah na prvi pogled meni su se boje zaista jako dopale.

 

Aura romantic sunset

 

Tako neobične i zanimljive, tople i nežne. Apsolutno podsećaju na zalazak sunca kako i glasi naziv palete. Obožavam boje koje su tako neodredjene, prljavo roze, puder roze, bordo, zagasito narandžasta one kada se nanesu na kapak i pomešaju sa drugim bojama to izgleda tako predivno, prekrasno naglase oko, ali opet nežno i prirodno. Nije previše upadljivo jer ne možes ni sa sigurnošću reći koja je boja u pitanju.

Aura romantic sunset

 

Na tržistu danas postoje razne senke i razne palete, ali ovaj odabir boja kao da sam ja birala.

 

 

Nijansu Dreamtime možete koristiti i kao hajlajter, ona je u osnovi mat, ali sadrži prelepe sitne sljokice. Takodje sledeću odmah pored nje pod nazivom Dawn možete upotrebiti u istu svrhu ako preferirate metalik hajlajt (ja svakako da) Možete ih naneti ispod obrve kako biste naglasile njen oblik, ili na početku oka kako bi oči izgledale odmorno, zdravo i sveže. Nijansu Honeymoon i Gloaming možete koristiti i kao bronzer. Mogućnosti su velike kada imate ovako prekrasne boje.

 

 

Pigmentacija

 

Moram priznati da sam prijatno iznenadjena pigmentacijom svih nijansi i  jačih i slabijih. Možda na slikama deluju bledunjavo dok stoje u paleti, ali na koži bogami dolaze do izražaja. Svaka od nijansi prelepo se blenda( razmazuje) i odlično stapa sa drugim bojama. Svaki sloj boje moguće je nadograditi sa još jednim slojem i boja tada postaje još jača.

 

Aura romantic sunset

 

 

Pogotovo ukoliko koristite prajmer za senku, a ukoliko želite baš jaku boju četkicu malo nakvasite i tada dobijate ful pigment. Mada i bez svega toga senke su zaista jako vidljive. Boje na mojoj ruci nanete su u jednom sloju bez prajmera.

 

Aura romantic sunset

 

Posebno mi je bilo teško da pronadjem lepu bordo boju, koja nije previše crvena ni previše ljubičasta i upravo sam jednu takvu pronašla u ovoj paleti. Boja pod nazivom Burst mi je svakako omiljena u ovoj paleti, a zatim Sundown, mada ne obazirite se na mene, ja sam zaljubljena u jake boje.

 

Kako ove nijanse izgledaju na očima?

 

 

Ja sam za vas pripremila jedan makeup look gde sam koristila isključivo paletu Aura Romantic sunset.

 

Koristila sam nijanse pod nazivom Dreamtime, down, sundown, burst i blaze. U svakom slučaju sve je to lepše uživo izgledalo.

 

Na usnama imam novi mat ruž koji takodje proizvodi aura,a zove se absolute matte 539 one kiss

 

Gde kupiti?

Ukoliko vam se dopada ova paleta Aura Romantic sunset, možete je nabaviti u svim malo bolje opremljenim parfimerijama i prodavnicama. Kažem prodavnicama jer sam nedavno primetila da je možete kupiti u Winwin online shopu. Sigurna sam da sam   je videla i u Lilly parfimeriji, mada na sajtu piše da trenutno nije raspoloživo. I najzad, možete je poručiti preko sajta Aura.co.rs, poštarina je besplatna za iznose preko 1000 dinara, a kako je cena palete 1449 dinara, poštarinu nećete platiti samo cenu palete i doneće vam je na kućnu adresu. Što se tiče cene mislim da je ona skroz realna i prihvatljiva kada uzmemo u obzir kvalitet senki.

 

1449 din.

 

 1690 din.

 

 

Da li ste probale ovu paletu? Koja je vaša omiljena paleta boja?

 

Leave a Comment