Aura quick stick, sheer stick i cheek stick- recenzija

Da li ste se pitale čemu služi aura quick stick, sheer stick ili cheek stick? U pitanju su boje za konturisanje, hajlajter i rumenilo. U nastavku posta pričaćemo o svakom proizvodu pojedinačno.

 

Aura quick stick

Proizvod dolazi u maloj simpatičnoj plastičnoj ambalaži. Donji deo stika je crni, dok je čep providan. Funkcioniše po principu karmina, gde donji deo možemo vrteti i stik će sve više izlaziti napolje. Tako funkcionišu otprilike svi stikovi. Ovaj proizvod namenjen je za konturisanje lica i njegov sastav sastoji se iz dve nijanse, jedna svetlija od boje kože i jedna tamnija. On se može nabaviti u 3 različite boje i to Dark, light i medium.

Aura quick stick

Mislim da je njegov naziv Quick stick baš primeren onome što on predstavlja. Zaista se lice može na brzinu i bez po muke iskonturisati.

Pročitajte još i…Aura absolute matte-recenzija

 

Aura quick stick

 

Tekstura

Zaista sam iznenadjena teksturom ovog proizvoda. Dakle u pitanju je stik za konturisanje koji je kremast, lako razmaziv, a pritom u isto vreme i mat. A tek miris, ovaj proizvod ima prelepi miris čokolade.

 

Nanošenje

S obzirom da se u malom krugu nalaze dve boje, nanošenje proizvoda direktno na lice predstavlja mali izazov. S obzirom da su te dve boje potpuno drugačije, ukoliko nekim slučajem zahvatite obe to nikako neće lepo izgledati. Možda možete obe boje koristiti istovremeno, s tim da biste morale tačno da znate kuda bi to trebalo da ide. Ja sam zaobišla ovakav način primene i odlučila sam da koristim četkicu. Na ovaj način proizvod možete savršeno da nanesete. Možete proizvod nanositi i prstima, a razmazati sundjerčićem.

Pročitajte još i..Aura romantic sunset paleta-recenzija.

 

Aura quick stick

Pigmentacija

Pigmentacija quick stick-a nije jaka i to je ono što mi se najviše dopada. Sa njim ne možete da pogrešite ili čak i u slučaju greške imate mogućnost da to ispravite. Dakle braon boja koja je predvidjena za konture lica je dovoljna jaka da konture budu primetne, ali ne previše. To i jesu dobre konture, one koje nisu jako upadljive. Tako da mislim da je ovaj proizvod savršen za početnike, možda čak i za malo iskusnije koji još nisu odlučili na koji način žele da konturišu lice. Da li su to praškaste ili kremaste konture.

Pročitajte još i..Aura black up ajlajner u gelu – recenzija

Aura quick stick

 

 

Moj utisak.

Dakle, aura quick stick je svakako dobro rešenje za konturisanje. Cena mu nije velika, imate izbor od 3 nijanse. Mislim da bih ga prvestveno preporučila početnicima u konturisanju jer će na ovaj način dokučiti  gde da nanesu konture bez velikih grešaka. Takodje ukoliko i dodje do greške, to možete lako ispraviti svetlijom nijansom koju dobijate pored tamne. Takodje mi se dopada što su boje kada se nanesu mat, tako da, ukoliko ne želite ne morate ga fiksirati. Ovaj stick takodje ne opterećuje kožu, nije težak i ne blokira pore, koža može da diše. Pored toga svega on ima još i prelepi miris čokolade.

Pročitajte još i…Šta je strobing? + aura city lights recenzija

 

Sheer stick

 

 

 

Aura cheer stick predstavlja kremasti hajlajter, njega možete koristiti odmah nakon quick stick-a, kako biste naglasile odredjene delove lica. Dolazi nam u dve nijanse i to ”Sky fall” i  ”Night life”.

Tekstura

Tekstura ovog proizvoda je divna, kremasta i lagana. Nije previše čvrst, moguće ga je savršeno razmazati. Ja imam belu nijansu pod nazivom Night life i ona je u osnovi bela, ali i srebrnkasta i puna šljokica.

 

 

Pigmentacija

 

Ovaj proizvod nije jako pigmentovan, a mislim da i ne treba da bude. Savršeno naglašava delove lica koje želimo bez preterivanja, tako da nije moguće da vaše lice izgleda neprirodno i nije moguće napraviti velike greške. Tako da bih pigmentaciju nazvala taman kako treba.

 

Nanošenje

 

Nanošenje sheer stick-a je vrlo jednostavno i lako. Prosto nanesite proizvod direktno na lice tamo gde želite. Takodje možete ga naneti i četkicom, a možete i prstima. Ovaj kremasti hajlajter možete fiksirati ili dodatno obogatiti praškastim hajlajterom.

 

Moj utisak

Mislim da je ovo jedan odličan hajlajter za dan, za prirodnu šminku za šminku bez preterivanja. Takodje mislim da savršeno odgovara početnicima jer nije neprirodno jak i vrlo lako se nanosi. Prisutan je i miris vanile, koji je prekrasan.

 

 

Aura cheek stick

 

Aura cheek stick predstavlja kremasto rumenilo. Imamo izbor od 3 nijanse. Prva nijansa pod nazivom Cocktail peach je prelepa boja breskve i baš tako i miriše upravo na breskvu. Zatim imamo Coral party koja je predivna nežna roze boja. I za kraj pink breeezer koja je nešto hladnija nijansa roze,a koja će odlično stajati devojkama sa svetlijom kožom.

Tekstura

Glavna svrha ovog rumenila je da lice izgleda prirodno i zdravo i upravo to i dobijamo. Tekstura je nežna i blaga, kremasta. Vrlo lako se nanosi i razmazuje. Takodje se odlično stapa sa podlogom, bilo da je to samo obična krema ili puder.

Aura cheek stick

 

Pigmentacija

Pigmentacija je zaista odlična. Jaka je, ali boje su prirodne tako da to ne predstavlja problem. Dovoljna je mala količina ovog kremastog rumenila, tako da će vam ovaj proizvod trajati duže vreme.

Nanošenje

I ovaj kao i ostali proizvodi u stick-u nanose se vrlo lako. Rumenilo možete naneti direktno na željeno mesto, zatim ga razmažite prstima, četkicom ili sundjerčićem.

Moj utisak

Ja imam nijansu ovog rumenila po nazivodm cocktail peach i zaista je ovo jedna prekrasna nijansa. Potpuno prirodna, ne izgleda veštački na licu. Naglašava blistavost lica i ono izgleda i zdravije. Jako je lako za nanošenje i može se koristiti zajedno sa prethodna dva stick-a kako biste dobili savršen utisak. Najviše mi se dopada što je tako lagano i neprimetno na licu. Svakako preporučujem svim devojkama koje vole što prirodniju šminku.

 

Gde kupiti?

Ove proizvode možete kupiti online.

  Quick stick

 

 

Sheer stick

 

 

 

Cheek stick

 

 

 

Poštarina je besplatna za kupovinu preko 1000 din.

 

 

 

Quick stick

 

Sheer stick

 

Cheek stick

Poštarina je besplatna za kupovinu preko 3000 din.

 

 

Da li preporučujem ove stikove?

 

Aura quick stick, sheer stick i cheek stick preporučujem, prvenstveno onim devojkama koje vole prirodan izgled. Koje vole šminku, ali blagu šminku koja nije previše upadljiva ili napadna. Preporučujem svim devojkama koje se tek upoznaju sa šminkom. I na kraju za one koje vole jaču šminku, svaki od ovih proizvoda možete pojačati ili fiksirati uz pomoć praškastih proizvoda. Ja sam svakako zadovoljna ovim proizvodima i definitivno ću ih koristiti za dnevnu šminku.

 

Leave a Comment