Too faced born this way-recenzija

Cao svima! Konačno da i ja nadjem vremena da napišem koju reč i ovoga puta vam donosim iskrenu recenziju o puderu Born this way od brenda Too faced.

 

 

 

Too faced Born this way recenzija

 

Naime, puder je došao na tržiste 2015. godine. Dolazi u slatkoj kutijici roze boje, kao i većina too faced proizvoda i ovaj puder ima lepu ambalažu.

 

 

 

Pakovanje je od 30 ml. Sadrži pumpicu koja dozira taman koliko treba, što je veliki plus svakako. Kako me dugo nije bilo imala sam tu čast da ovaj puder dobro istestiram i prenesem vam pun utisak i kako sam ga ja kao šminker doživela. Da se ne lažemo ovaj puder ni malo ni jeftin, ali to verovatno već znate. Cena mu je veća od 4000 din.

 

Ja sam ga kupila još dok sam bila u Francuskoj i videla sam da imaju zaista velik izbor nijansi. Što je dobra stvar. Ovaj puder je je jako poznat i svuda se pojavljuje i svi ga koriste i preporučuju. No…

 

Da li je zaista tako dobar? I kojem tipu kože najviše odgovara?

 

Nije jako gust, lako se nanosi. Dovoljan je jedan sloj i ima veliku moć prekrivanja tako da predpostavljam da je to razlog zašto ga svi vole. Ipak ja bih mu zamerila par stvari. Ukoliko koristim samo ovaj puder, nakon prajmera on će skliznuti sa mog lica nakon 3 sata. Istopiće se. Počeće da sija.

 

 

 

Svaki pregib na licu, pora sve će biti vidljivo ponovo. Ukoliko budem oblačila majicu on će se preslikati. Bez obzira što sam ga fiksirala puderom u kamenu i čak fiksatorom. On neće da stoji na mestu. Moja koža je pre par meseci bila masna, sad je više normalna i rezultat je isti.

 

 

 

 

Svi su ga reklamirali i hvalili i ja sam pohrlila odmah i kupila 3 nijanse. Kasnije kada sam uvidela o kakvom se puderu radi malo sam se razočarala i pitala se šta sad da radim sa njim. To nije ono što sam očekivala. Pomislila sam da je ovo puder za suvu kožu i da je greška moja. Nisam dobro odabrala. Medjutim oni uporno govore da puder ne sadrži ulje. I da je pogodan za masnu kožu. Te sam ja i dalje pokušavala da ga koristim. Menjala sam pudere u kamenu i fiksatore, ali on i dalje nije hteo da stoji. I na kraju sam našla savršeno rešenje.

 

 

 

 

Prednosti ovog pudera su što je lagan. Prekriva odlično i nema efekta maske. Nije težak i na licu se ne vidi. To je njegova najveća prednost. Te sam rešila da ga kombinujem sa težim puderima poput Loreal infallible total cover i običan kao i revlon colorstay i rezultat je neverovatan.

 

Pročitajte recenziju o puderu Loreal infallible ovde>>>>

 

Sve što sam mrzela kod onih pudera on je uklonio. Tako da sam mešajući dva pudera dobila jedan savršeni. Na ovaj način mogu da se igram i mešam nijanse koje želim da bih dobila savršenu boju i prekrivnu moć koja mi odgovara i koja mi treba u tom trenutku. Tako da ako recimo dobijem boju leti samo dodam kap više tamnije nijanse. Ili zimi kada nisam tako preplanula dodam kap svetliju nijansu. Ili ako slučajno imam problema sa bubuljicama, dodam više težeg pudera kako bi sve bolje prekrila.

Ukoliko me pratite na facebook-u ili instagramu, nosim ga na licu na svakoj slici.

 

 

 

Dakle…

Prednosti.

Dobro prekriva.

Nije težak.

Ne primećuje se na licu/nema efekta maske.

Mane.

Cena.

Ne može biti fiksiran.

 

U početku sam mislila kako ovaj puder bio moja najgora kupovina. No sad mislim da je najbolja. Jeste skup, ali s obzirom da ga mešam sa jeftinijim puderima on zaista dugo traje, a efekat koji dobijam vredi svaku paru. Koža izgleda sveže, zategnuto, blistavo, bez mana i nesavršenosti. Bez fleka, bubuljica. Isprobavam razne pudere već godinama, ali ovakav efekat samo on daje.

 

 

Gde kupiti?

Ja sam ga uzela u Sephori u Francuskoj, ali ima ga i u Srbiji. Prvo sam kupila 3, pa sam posle uzela još 2. Toliko ga volim i koristim ga obavezno u šminkanju i sebe i drugih devojaka.

 

 

 Sephora

Koji je vaš omiljeni puder? Da li ste i vi bile u situaciji da vam se na prvi pogled neki proizvod ne dopadne, ali da mu kasnije pronadjete savršenu svrhu? Da li ste probale puder born this way?

 

Leave a Comment