Anastasia beverly hills sun dipped-recenzija

Anastasia Beverly hills Sun dipped-recenzija

 

 

Anastasia Beverly hills sun dipped dolazi u slatkom i čvrstom kartonskom pakovanju koje zatvara uz pomoć magneta. Uključuje 4 boje, 2 nijanse bronzera i 2 nijanse hajlajtera. Glow kit što bi značilo set za sjaj u bukvalnom prevodu je u potpunosti baš to. Bronzere koristimo kako bismo naglasile svetlucavom bojom bronze ili sličnom naš ten i preplanulost, tačnije boju kože. Dok hajlajtere koristimo kako bismo odredjene delove lica ili tela istakli svetlijom bojom od boje naše kože.

Prošitajte šta je bronzer i gde se nanosi ovde>>>>>>

 

 

 

Zašto baš ovi bronzeri i hajlajteri, zašto baš Anastasia Beverly hills-sun dipped?

 

Prvo, ova paleta košta više od 4000 dinara, ne znam  sto posto tačno jer sam je dobila na poklon. Po toj ceni mi dobijamo 4 nijanse od po 7,4 grama. Znači da svaka nijansa košta 1000 dinara. Da li biste vi dale 1000 dinara za dobar hajlajter?

Anastasia beverly hills sun dipped-recenzija

 

I 7,4 g uopšte nije malo, dosta je veća dimenzija od prosečne senke, a i senke dugo traju. Do sada sam imala prilike da isprobam zaista veliki broj i bronzera i hajlajtera, ali zaista nisam još naletela na ovakav. Kada sam dobila ovu paletu, ona je odmah zauzela prvo mesto i od onda samo te hajlajtere koristim i samo taj bronzer.

 

Anastasia beverly hills sun dipped-recenzija

 

 

Ova paleta može da učini da lice izgleda mladje, vedrije, zdravije i naravno blistavije. Prosto mi je neophodna i neizostavna. Hajlajteri su prekrasni i zaista jako pigmentovani. Koristim i imam dosta poznatih brendova i proizvoda, ali ova paleta me je oborila s nogu.

Anastasia beverly hills sun dipped-recenzija

Nijanse

 

Dakle imamo nijansu…

Summer (luminous sand with a white gold finish) Definitivno moj omiljeni hajlajt. Ova nijansa, baš ta boja, tako je jaka, a opet neutralna. Apasolutno je savršena i svaki put, baš svaki put je koristim., zatim

Moonstone (radiant quartz with a pearl finish) Ovaj hajlajt je isto prekrasan, kada želim da se svetlost baš ističe prvo nanesem njega, zatim summer nijansu, on je savršena podloga. S obzirom da imam toplu boju kože, preferiram summer, dok moonstone pojedinačno koristim na hladnijim tonovima klijentkinja ,

 

Moja boja kože je dosta svetla i nisam koristila nikakav prajmer pre nego što sam nanela ove nijanse i to u jednom sloju. U svakom slučaju mnogo lepše izgledaju uživo.


Bronzed (amber with a penny metal finish). Meni ova boja deluje kao da ugreje celo lice. Sve deluje osunčano, vedro, toplo. Boja bronze savršeno naglašava ten, predivno se blenda, tj. razmazuje i odlično izgleda na svakom puderu, boji ili tipu kože.

 

 

 

i  Tourmaline (warm taupe with a rose gold finish), ovaj mi se iskreno najmanje dopada. Pokušala sam da ga nanesem, ali nažalost ne stoji mi lepo. Previše je nekako taman za hajlajter, a previše svetao za bronzer. Nisam mu još našla savršenu primenu, ali radim na tome.

Inače svaku od ovih boja možete koristiti i na drugim delovima tela. Kao što su isticanje ključne kosti, kontura vrata, možete i kao senku. Praškasti proizvod je praškasti proizvod. Bilo da se zove senka, rumenilo, bronzer, hajlajter.

 

 

 

 

Glavno pitanje:

Da li vredi taj novac?

 

Definitivno. Nikad nisam naišla na bolji hajlajter niti bronzer. Apsolutno će vam ovako jedna paleta jako dugo trajati i ukoliko budete imali priliku da negde probate ove nijanse na svojoj koži biće vam jasno o čemu pričam. I ja sam mislila da je ovo bacanje para, ali ipak nije. Za sada, paleta je nezamenljiva.

Gde kupiti?

 

Oprez, kopija ovog proizvoda ima na svakom ćošku, kupujte pametno. Ne može ova paleta biti online na popustu i koštati 1000 dinara, to je kopija. Preko zvaničnog sajta je poštarina preskupa i košta skoro kao i paleta.

Pronašla sam na sajtu  beauty bay da je poštarina za Srbiju besplatna, a paleta košta 45e

 

Takodje možete prošetati i do sephore.

 

Da rezimiramo…

 

Paleta je zaista neverovatno pigmentovana, sve boje su jake i imaju prelep metalik sjaj. Dobijate dovoljnu količinu proizvoda i ako je samo vi koristite trajaće 100 godina.

Ukoliko vam je bitno, nisu testirali ovaj proizvod na životinjama.

Pakovanje je možda kartonsko, ali je zaista čvrsto i izdržljivo, to znam jer sam je nosila na nekoliko putovanja i nije joj ništa desilo, čak mi je jednom i ispala iz ruke i opet se ništa nije poremetilo.

I još da naglasim, ove nijanse se i bez prajmera i samo u jednom sloju zadržavaju na koži satima, jedimo nisu baš otporne na dodir. Dakle ukoliko budete prislanjale ruke na lice, ta jačina će nestati, ali mislim da je tako sa svim praškastim proizvodima.

Ono što se nikom ne dopada je cena. Svi bismo mi voleli da možemo ovakve proizvode da kupujemo jeftino, ali Anastasia je poznati brend, senke su extra kvaliteta, pakovanje je extra kvaliteta, trajaće čitavu večnost. Tako da ako i vi delite mišljenje sa mnom da je bolje jedan proizvod, ali vredan, nego 10 loših, onda je ovo prava paleta za vas.

 

 

Leave a Comment