Jednostavne i elegantne haljine

Jednostavne i elegantne haljine

Može li biti jednostavno i seksi, a pritom i elegantno, a da ne bude previše razgolićeno? Da, može! Može biti i lepo i elegantno i izazovno, a opet ne previše otvoreno. Takve su upravo haljine kakve ja volim. Ne volim prekratko. Ukoliko već nešto treba da bude prikazano od ženskih atributa, onda neka to bude samo jedna stvar, ne sve. Uostalom, samo po sebi kada je nešto usko, onda je ženstveno. Onda je i izazovno. Ne mora biti preterivanja.

Ipak, svi smo čuli za Herve Leger haljine, zar ne? Poznate širom sveta. Nose ih mnoge poznate ličnosti.

Haljine koje sam odabrala na sajtu ZAFUL su upravo kopija ovih haljina. Herve Leger košta od 500 e pa nadalje, dok ove haljine koštaju od 30 do nekih 50 e.

Ove haljine se još i drugačije zovu Bandage haljine, što bi u prevodu značilo zavoj haljine i mislim da im to ime potpuno odgovara, jer se i sastoje uglavnom od jako tegljivih traka koje podsećaju na zavoj zbog svoje širine.

Možda znate da sam nedavno poručila jednu haljinu na ovaj fazon, mislim iste dužine, ali nije baš u zavojima, iznenadila sam se kvalitetom haljine i to je takodje bio razlog da ja odaberem ovako nešto.

Pa da počnemo, prva haljina koju sam odabrala je nežna. Jednostavna. Dužine do kolena, sa golim ramenima i delimično otvorenim ledjima. Gore imamo V izrez, ali ne previše dubok. Mislim da će odlično usmeriti pogled na lice. Pretpostavljam da bih uz ovu haljinu nosila vezanu kosu kako bi sve bilo izbalansirano. Više o njoj pogledajte OVDE.

 

Sledeća na redu je malo izazovnija crvena. Nisam sigurna da li je pitanju bordo ili baš crvena, ali svakako mi se dopada koja god boja je u pitanju. Nije mu baš najjasnije kako će izgledati sa brusom ispod, ali mislim da će uz brus iste boje biti savršeno. Ova haljina je takodje dužine do kolena, ali je malo izazovnija zbog svojih otvora gore. Zbog okovratnika uz ovu haljinu bih takodje vezala kosu. Mislim da je onako baš zanimljiva i ne sumnjam da će svi pogledi biti upereni upravo u vas gde god otišle u ovoj haljini. Više o njoj pogledajte OVDE.

 

Sledeća na redu je ponovo roze uska haljina koja čak na sebi ima i cirkone. Čini mi se da je nešto kraća od ostalih, ali svejedno mi je interesantna. Uz ovu haljinu bih sigurno pustila kosu. Dopada mi se kod nje posebno to što je jednostavna. Više o njoj pogledajte OVDE.

Sad kad ste već ovde, pronašla sam i jedan šorc- suknju koji mi se onako učinio zanimljivim. U ovakvim prekratkim suknjicama, noge izgledaju duže. Baš mnogo duže. Zbog toga mi se najviše dopao, a tu su i zanimljive boje, čak mi deluje i pomalo retro. Više o njemu pogledajte OVDE.

 

Pogledajte još i šta ima na sniženju na sajtu ZAFUL..

ZAFUL Summer 2017 Promotion  

Možete ukucati kod ZafulChen i dobijate 10 % popusta.

Toliko od mene u ovom postu, napišite mi koja vam se haljina najviše dopadala dole u koemntarima :*

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *