Beautybigbang četkice

Beautybigbang četkice

Danas pričamo o paketu koji mi je stigao sa sajta Beauty bigbang i ukupna vrednost paketa je 15 dolara. Poštarina je besplatna. Zapravo ovaj put nisam mogla da odlučim šta želim, pa sam im samo poslala linkove nekoliko četkica i predmeta i rekla da oni odluče. Zaista su jako ljubazni i prijatni i definitivno volim da saradjujem sa njima.

 

Paketi uvek stižu lepo upakovani, bez oštećenja. Ovaj put čekala sam na paket 3 nedelje. Baš mi se nekako i svidelo to što ne znam šta je tačno unutar paketa. Tako da sam se baš oduševila kad sam videla ove preslatke četkice. U pitanju je set od 8 četkica.

 

Definitivno više volim belu dlaku, nego crnu. Deluje nekako elegantno i simpatično. Izgleda čistije, a svakako možete i videti svaku mrlju od šminke, a zatim oprati četkice. Kod kineskih četkica večiti problem je ispadanje dlačica, medjutim taj problem ovde ne postoji. Dlačice stoje čvrsto i odlično su vezane za dršku. Nisu preterano guste, ali nisu ni retke. I definitivno su jako mekane, svaka od njih. U pitanju je sintetika, dakle nije prirodna dlaka, ali kao što sam i rekla, to ne mora uvek da bude loše, sa sintetičke dlake tečni proizvodi se mnogo lakše skidaju.

Drška ovih četkica možda izgleda na slikama kao najjeftinija plastika, ali zapravo su napravljenje od aluminijuma i zaista su kvalitetne. Odmah se primećuje kada ih uzmete u ruke da su teže nego obične, ali naravno ne previše teške. Ova tekstura drške odlično je utisnuta i boja je predivna, nisam baš uspela da pronadjem ni jednu manu. Sad da vidimo ima li svaka od ovih četkica svoju namenu..

 

1. Najveća četkica, naravno poslužiće za puder u kamenu, tačnije fiksiranje tečnog pudera, puderom u kamenu ili u prahu. Može biti u boji kože ili beli.

2. Zatim imamo ravno sečene i gusto zbijene dlake. Ova četkica bi bila odlična za tečni puder.

3. Slična kao prethodna, ali ovaj put dlake nisu ravno sečene i nisu tako gusto zbijene. Dakle ova četkica može poslužiti za blendanje kontura ili eventualno rumenilo.

4. Četkice za blendanje. U ovom setu imamo ih ukupno 3. Neka je šira, neka uža, ali kod svih su dlačice gusto zbijene na samom početku, a na krajevima se šire. Upravo tako izgleda četkice za senčenje očiju. Ovo je prva, najšira, ona služi za veći predeo zbog svoje veličine. Dakle, koristimo je kao prvi korak za senku na pregibu.

5. Zatim malo manja od prethodne, ona može poslužiti za malo manje podlučje kao što je ugao oka ili sredina, ali s obzirom da nije baš malo sa njom baš i ne možemo biti precizni.

6. I na kraju najmanja četkica za senčenje kapaka, zbog svoje veličine, ona će biti odlična za uglove kapka. Pomoću nje ćete preciznije naneti tamniju senku.

7. Zatim imamo malu četkicu, koso sečenu, sa gusto zbijenim dlakama. Ova četkica odlično će poslužiti da obrve.

8. I na kraju, gusto zbijene dlake, ali ne ravno sečene. Ova četkica će vam odlično poslužiti ako koristite ajlajner u gelu ili ako ne, onda za obrve.

Toliko o ovim četkicama, mislim da bi svaka mogla skroz lepo da se iskoristi. Cenu ovih četkica pogledajte OVDE.

Zatim sam dobila veštačke trepavice. Koje su sasvim pristojne. Nisu nešto luksuzne, nisu od extra tanke niti zanosne, ali mogu da posluže to je sigurno. Cena im je svega 3 dolara i za taj novac dobijate 5 pari trepavica. Dužina nije prevelika, a nije ni premala. Baš su onako taman. Više o njima pogledajte OVDE.

Evo, ja sam ih odmah isprobala i one izgledaju ovako..

Zatim imamo ovu čudnu spravicu za čišćenje četkica. Koristi se tako što se stavi na dva prsta ili koliko već stane unutra. Zatim se četkica pokvasi, nanese se malo šampona ili nekog sredstva za čišćenje četkica, a onda se prelazi četkicom preko ovih linija i tačkica. I na taj način četkica se čisti malo agresivnije nego kada je povlačimo samo preko ruke. Možda se čak i malo bolje i brže skidaju ostaci šminke. Napravljena je od gume, savitljiva je i mala. Cena ove spravice je svega 2,5 e. I na sajtu možete birati izmedju čak 7 boja. Više pogledajte OVDE.

 

Toliko od mene u ovom postu, meni se zaista dopada ovaj sajt Beauty big bang. Najviše zbog toga jer nemaju 5 miliona predmeta, pa mi treba 3 sata da sve pregledam, imaju taman onoliko koliko treba i sve lepe stvari i korisne stvari. Poštarina je besplatna i to je isto jako bitno. Takodje imam i kod za vas TJAN10 za 10% popusta na sve cene na sajtu i kod BBB8 i uz njega dobijate 8% popusta na sve cene sa sajta.

Toliko od mene u ovom postu, da li se i vama dopadaju četkice?

43 Comments


  1. Cetkice su odlicne i prelepe. Trepavice su mi super, imam iste takve :)

    Reply

  2. Cetkice su preslatke :) I trepavice izgledaju super, nadam se da ćeš ih iskoristiti ♥

    Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *