Top 5 topova na Zafulu

Top 5 topova na Zafulu

Da li nosite topove? One male kratke majičice koje ističu struk. Pogodne su za sve, ali po meni najlepše stoje uz duboki šorc tj. šorc sa visokim strukom ili suknje u istom fazonu, kao i farmerice, pantalone. Tačnije sve što ima visoki struk. Čak i punijim devojkama lepo stoje jer ističu struk i naglašavaju figuru. Caka je samo pronaći top savšene dužine koji će se uklopiti uz donji deo. Bila to suknja ili pantalone, da to ne bude predugačak ni prekratak.

Danas pričamo o topovima na sajtu ZAFUL, ali ne bilo kakvim, nego jednostavnim i minimalističkim. Topovima koji se uklapaju uz sve i koji svima lepo stoje.  Odabrala sam za vas neke od boja koje se lako kombinuju.

 

1. Ovaj top me nekako podseća na sirenu. Možda zbog ovog donjeg dela. Mislim da je divan i da odlično ide uz pencil suknje. Takodje vidim da nije prekratak i verovatno bi uz njega lepo išao neki kaiš na struku. Uz belu boju predivno idu i jaki ruževi, a s obzirom da je ovaj top skroz do vrata, vezana kosa bi još dodatno istakla usne. Više o njemu pogledajte OVDE.

 

2. Zatim na red dolazi maslinasti top. On je onako u nekom vojničkom fazonu, ruž koji savršeno ide sa njim je u burgundy boji. To je onako trula višnja boja. Kod njega mi se najviše dopadaju ove trake koje odu oko struka tj. kanapi. Mislim da je on od onih malo kraćih. Možete više o njemu pročitati OVDE.

3. Moram priznati da ovakav top već imam i to je upravo razlog zašto i vama preporučujem. Možda ovako ne izgleda ništa specijalno, ali on predivno stoji. Ovi zvonasti rukavi predivno izgledaju kada se top obuče. Bela boja naravno svu pažnju usmerava na lice. Kod ovog topa ramena su spuštena, te je podignuta kosa idealna kako bi taj deo bio u prvom planu. Kada uzmemo u obzir zvonaste rukave ovaj top bi po meni idealno išao uz uske donje delove. Poput uskih pencil suknji i šorceva. Više o njemu pogledajte OVDE.

4. Ovaj top takodje ima te kanape oko struka i mislim da predivno izgleda. Boja nije baš u nekom letnjem fazonu, ali je svejedno jako lepa i mislim da će naglasiti preplanulost kože sad u ovim letnjim danima. Topla je i zanimljiva. Model je takodje vrlo jednostavan i definitivno ističe struk i grudi. Takodje je na sniženju i više o njemu pogledajte OVDE.

5. Poslednji top koji dolazi na red, ali ne i manje bitan je ovaj skroz minimalistički crni. I baš zato mi se i dopao. Mislim da će savršeno ići uz crne čokere. Da ne spominjem koliko se lako kombinuje s obzirom na boju. Takodje mi deluje da nije previše kratak. Pored ove boje, možete pronaći na sajtu i neke druge, pogledajte OVDE.

Pogledajte još i Zaful bandage bikini Summer 2017 Promotion  

Pored cena koje ste videle, možete još dodatno uštedeti uz kupon ZafulChen dobijate 10% popusta.

Toliko od mene u ovom postu, napišite mi u komentarima koji vam se najviše dopada :*

Poljubac do sledeceg posta :*

8 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *