Šoping na Zafulu – Četkice i top

Šoping na Zafulu - Četkice i top

Još jedan šoping na sajtu Zaful, ovaj put odlučila sam da se opremim četkicama za moju šminkernicu i usput sam uspela da uzmem i jednu majicu.

Tada je bila na sniženju nekih 7 dolara, čini mi se da joj cena sada malo skočila, ali i dalje mi deluje prihvatljivo. Nekako je simpatična i skroz u mom fazonu. Jedino što mi se ne dopada je materijal, koji je sintetika, tako da ne verujem da ću je baš često nositi, ali ponekad će se baš lepo uklopiti. Uzela sam s veličinu i dobra mi je, malo je veća čini mi se, ali to mi se baš i dopada. Ne bi ni volela da mi se ova sintetika pripije uz telo. Ovaj deo oko rukava je veći od standardnog, ali majica je takva i skroz lepo izgleda ili se bar meni tako čini, ispravite me ako grešim.

Što se tiče dužine, očekivala sam top, pošto je tako naglašeno. Medjutim stigla mi je majica skroz pristojne dužine, čak i malo duža od standarne, dodje mi do bokova otprilike i to mi i odgovara. Tako da sam zadovoljna. Više o njoj pogledajte OVDE.

 

 

Ponovo četkice. Hoću li ikad završiti sa kupovinom četkica pitam se. Ovaj put u pitanju je set od čak 32 četkice, a ono što mi se posebno dopalo je ova preslatka torbica koja dolazi uz njih.

Ona takodje ima cipzar tako da kada završim sa šminkanjem mogu prosto da sve zatvorim i lepo odložim do pranja, a kada ih ponovo koristim samo otvorim i vežem oko struka. Nema nekog premestanja, sortitanja, dodavanja i oduzimanja.

Dosuše, čini mi se da ovde ima još prostora za još koju četkicu. Samo da ne završim na kraju sa tonom četkica oko struka. Cela ova ideja sa torbicom je da olakša šminkerima posao. Realno kada šminkam na stolu mi se nalazi milion stvari. Najčešće sam uknapirana sa vremenom jer se uvek desi da neko kasni i onda nemam baš vremena da sve vratim kako je bilo i gde stoji i redovno mi je haos na stolu i milion šminki i četkica i svega.

Tako da mi je palo na pamet da probam bar četkice da držim na jednom mestu, tj u ovoj torbici. Koliko će se to pokazati praktično videćemo kad se vratim kući. Hoću li mahinalno četkice bacati na sto ili ih vraćati u torbicu videćemo.

 

Što se tiče torbe nije neki bog zna kakav kvalitet, ali deluje pristojno, ako je budem koristila, čini mi se da će postrajati bar jedno vreme. Što se tiče četkica one deluju baš ful. Koliko vidim na sajtu navedeno je da je u pitanju i prirodno dlaka (kozija, dlaka konja i slično), ali i sintetička. Koliko sam ja primetila jako dobro izgledaju i kvalitetno. U pitanju je puna dimenzija četkica, dakle nisu nešto manje. Svaka od njih ima odličnu gustinu. Kod prirodnih se odmah vidi da su prirodne. Sve su mekane bez obzira na to koja je dlaka u pitanju.

I stvarno sam oduševljena. Kod nas realno da uzmem 10 četkica platila bih isto koliko i ovaj set košta, a kvalitet je isti. Tako da mogu da preporučim ovaj set svim početnicima u šminkanju, a i iskusnijim šminkerima koji žele da obnove svoj materijal, jer stvarno vredi taj novac i ovde baš imate sve što vam treba.Više o setu pogledajte OVDE.

 

 Koliko vi imate četkica?

10 Comments


  1. Vidjala sam ovakve torbe i bas su super za vas sminkere 😊 top ti divno stoji ❤

    Reply

  2. Kao i uvek napraviš odličan izbor prilikom kupovine. Majica je lepa, šteta što nije pamučna. Četkica naravno nikad dosta, te tako verujem da će ti i ova torbica odlično poslužiti :)

    Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *