Šoping na sajtu NewChic – sandale i štikle

Šoping na sajtu NewChic - sandale i štikle

Hello, dobrodošle. Danas pričamo o šopingu na sajtu New chic, da li ste već čule za ovaj sajt? Ono što ga izdvaja od drugih, to su cene. Definitivno cene. Kada uporedim sa drugim sajtovima, mislim da je ovaj medju jeftinijim. Poštarina je trenutno besplatna. Mada i kad nije besplatna, onda nije skupa. Nekih 3 dolara ili tako nešto.

 

Moram priznati da sam čekala ovaj moj paket bar jedno mesec dana, ali na kraju se isplatilo.

Uzela sam jedne sandalice za svaki dan. Skroz obične crne. Pogodne za trčanje za decom, udobne za šetnje, a opet da idu uz sve.

Ovako izgledaju na sajtu. Kada su stigle, bez kutije, u kesi. Delovale su jadno. Bedno. Kinesko. Kao najjeftinije kineske papuče koje kupiš da ih šetaš po dvorištu. Očekivala sam bar neki kvalitet. Ništa specijalno, ali bar pristojno. Medjutim, kada sam obula sandale, promenila sam mišljenje.

Na prvi pogled one stvarno izgledaju bezveze, ali kada se obuju utisak je drugačiji, izgledaju isto kao sa slika. Baš zato što kvalitet i nije neki, one su lagane i udobne. Lepo je hodati u njima. Lako je hodati u njima. I baš sam se iznenadila kako sam uspela da pronadjem baš ono što sam tražila. Djon se sastoji iz dva sloja. Jedan je tvrda guma-plastika šta li je već, dok drugi sloj je mekši i stvarno su udobne. Jednostavne i idu na sve. Za tako mali novac, svarno se isplati. I ako deluju bedno kad ih gledam na podu, na nozi stvarno lepo stoje.

Na sajtu ih možete pronaći u nekoliko boja i dezena. Cena je stvarno niska. Više o njima pogledajte OVDE.

 

 

I ponovo cipele. Za razliku od prethodnih, ove cipele su lepo odradjene. Ovako izgledaju na sajtu.

 

Kvalitet je skroz pristojan. Šta sam tražila u ovom slučaju? Elegantno, ali i udobno.

Džabe što imam milion lepih glamuroznih cipela, ako u njima neću moći da šetam ili stojim duže vreme, neću moći da potrčim za detetom ako treba.

Ne volim ta ograničenja.

Tako da sam odabrala ove stileto ili bolje reći cipele u špic koje imaju punu štiklu koja nije preterano velika.

I zaista nisam pogrešila. Malo mi je čudno jer je štikla ovako mala, ali od cipela ovog tipa, ovo su defintivno najudobnije.

I ružno izgledaju na sajtu i staromodno, ali mislim da su nekako klasične i lepo ističu nogu. Pre svega su jako jako jako udobne.

Mogla bih i da trčim da treba, to ne bi bio problem. One su takodje vrlo povoljne i možete ih pronaći u nekoliko boja. Više o njima pogledajte OVDE.

 

Inače trenutno je treći rodjendan ovog sajta, tako da vas očekuju još dodatna sniženja. Kliknite na sliku, ako želite da bacite pogled.

 

 

Kako se vama dopada moj izbor? Šta je bitnije po vama divan izgled cipela ili udobnost?

20 Comments


  1. Super su i jedne i druge. Možda više ove ravne jer su nesvakidašnje, a na nozi izgledaju odlično! :)

    Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *