Ingrid set recenzija + tutorijal kako ih koristiti

Da li ste čule za sajt Kozmetika i parfemi.rs? Na njemu možete pronaći kvalitetnu i vrlo povoljnu šminku, kao što je ingrid i kozmetiku, ako ne znate o čemu pričam, klik OVDE, pa da nastavimo dalje. U njihovom asortimanu možete pronaći gotovo sve što vam je potrebno za šminkanje. Da budem iskrena, ovaj sajt i ovu šminku otkrila sam bar 4 godine ranije,ako ne i 5, kada sam počinjala sa šminkanjem i nisam imala novca da kupim sve najskuplje pa sam nakupovala milion stvari sa ovog sajta i vežbala, vežbala i vežbala. Da nije njih, verovatno ni ja danas ne bi šminkala tako kako šminkam. Odabrala sam ih jer su mi delovali kvalitetno, a i ulivali su mi neko poverenje. Svakako nisam htela ništa kinesko, a nisam imala ni puno novca, tako da su se super uklopili u budžet. Ni onda me nisu razočarali, kao ni sada.

 

Obozavam ovakve male setove boja od 4 komada i sama sam uz pomoć ovakvih naučila da baratam senkama.

 

Ingrid senke

 

 

One su super jer ne morate puno da razmisljate koju ćete boju sa kojom uklopiti, uglavnom odaberete set i onda vežbate sa tim što imate. I to u suštini i nije samo 4 boje, kada ih mešate uvek nastaju neke nove medjunijanse.

 

 

Može biti jako zanimljivo, pogotovo kad ste na početku i shvatite da nema šanse da se dva puta potpuno identično našminkate.

U pitanju je set od 4 senke, imamo belu boju, zatim narandžastu, nežno roze i braon. Sve su mat. Iznenadila sam se pigmentacijom bele boje, baš je jaka i bez problema može da “nadjača” sve druge boje iz seta. Tačnije, kada njom predjem preko drugih boja, ona ne gubi svoju jačinu, niti boju.

 

 

Ostaje ista i jednako pigmentovana i to je zaista retkost kod ovakvih jeftinijih paleta, a pogotovo kada je bela u pitanju. Zatim imamo nežno roze boju, ona je nešto slabije pigmentovana od bele, ali je bez obzira lepa nijansa i odlično ide uz ovu kombinaciju boja.

 

 

Zatim nam na red dolazi narandžasta, ona je onako jedna lepa i topla boja, idealna za deo iznad pregiba oka. Ukoliko pratite moj blog i čitate moje postove, onda sigurno znate kako je važna ta boja na pregibu. Može biti jedna, može ih biti i više, ali uvek mora biti neke baze, neka boja koja je slična boji kože, neka neutralna i ne jako upadljiva, a ova je upravo takva.
Zatim na red dolazi braon nijansa. Ona je onako tamna, hladna braon boja, idealna je za naglašavanje oblika oka, tačnije kraja kapka, kao i dela ispod donjih trepavica.

 

Proverite kakav je to sjaj koji povećava volumen usana Too faced lip injection>>>>

 

Ingrid senke

 

 

No, ova nijansa i nije nešto pigmentovana. Prvo sam pomislila kako joj je to mana, 3 pigmentovane i jedna ne baš tako, ali kada bolje razmislim. Zamislite šta bi se desilo kada bi početnik imao jaku braonboju. Ne znajući da barata njome mogao bi doći do situacije da oči izgledaju prljavo u svakom smislu, jer u pitanju je braon nijansa. Ovo jeste možda mana za mene, koja volim boje i znam da manipulišem istim, ali svakako nije za sve. Te sam zaključila kako je ova paleta idealna za početnike i devojke i momke koji žele da nauče da šminkaju. Cena od 355 dinara je i više nego pristupačna. Pored ovih boja možete pronaći i druge kombinacije boja, tako da možete vežbati i sa drugim nijansama.

Kada kliknete sa odredjenu kombinaciju boja, ona će vas direktno usmeriti na isti set na njihovom sajtu. Koja se vama najviše dopada? Ono što je bitno, to je da je poštarina besplatna za iznose preko 1000 dinara.

Ingrid senke

 

 

 

Ja sam za vas pripremila mini tutorijal kako biste mogle da osenčite oči uz pomoć ove 4 nijanse i unapred se izvinjavam zbog slika, jer sve su slikane ispred veštačkog svetla, a samo kraj pored prozora na prirodnom dnevnom svetlu i razlika na slikama je ogromna, ali u svakom slučaju isti makeup je u pitanju.

 1. U pitanju je samo prajmer i moje oko.

2. Narandžasta senka po brojem 3 na pregibu oka.

3. Braon senka pod brojem 4 grubo nanešena.

4. Ista senka je sada izblendana(razmazana) kako bi se bolje stopila sa celokupnim makeup-om.

5. Roze senka pod brojem 2 na početku kapka. I na kraju sam dodala tek na vrhu belu pod brojem 1 kao i ispod obrve, ali ovaj deo sam zaboravila da uslikam.

I na kraju, na prirodnom svetlu sve izgleda ovako…

 

Da li ste već probale nešto sa sajta Kozmetika i parfemi.rs? Kakvi su vaši utisci?

41 Thoughts to “Ingrid set recenzija + tutorijal kako ih koristiti”

 1. thanks darling!

  sounds fantastic. In love with all shades :D
  great final result

  NEW DECOR POST | REFRESH YOUR HOME WITH… blue!
  InstagramFacebook Official PageMiguel Gouveia / Blog Pieces Of Me :D

 2. This article is very impressive for me, a lot of new science that I get from this article. Thank you very much

 3. it’s so chic and fancy; Beautiful shades.

 4. Amazing makeup :) I’ve never tried this set but I know the brand :)

 5. Thank your for sharing your review! :)

 6. Marija Nikolić

  Predivne boje koje kod tebe uvek budu koš veće savršenstvo. Opet se ponavljam, ali je zaista tako :)

 7. Really interesting post! Thanks for sharing)

 8. Interesting eyshadow.
  Have a nice week.
  Nancy :)

 9. As usual great post! Have a nice day)

 10. Pretty palette set. I love that you can create a day and a night look with it.

  http://www.fashionradi.com

 11. Your eye make up is so beautiful!

  -Kati
  Almost Stylish

 12. this eyeshadow have a gorgeous finish
  NEW OUTFIT on my blog <<< Roberta di Camerino bags collection 2017 >>>
  have an happy day
  kisses

 13. Pam

  Novi post bilo bi mi i više nego drago da pročitaš https://hisandherway.blogspot.ba/
  Pratim te nadam se da ćeš uzvratiti ❤

 14. those are such pretty shades in the palette. i loved your eye makeup <3
  http://theknotstory.com

 15. As usual interesting post! Thanks a lot for sharing)

 16. As usual interesting post! Thanks a lot)

 17. hi my dear i repass
  new post on my blog <<< Clinique makeup post punky collection >>>
  have an happy day
  kisses

Leave a Comment