Aura black up ajlajner u gelu – recenzija

Aura black up ajlajner u gelu

Danas pričamo o ajlajnerima. Da li već imate omiljeni ajlajner? Reč ajlajner je prilično engleska reč. Eye kao oko i Liner kao linija. I ispadne Eyeliner ili bolje reći na srpskom ajlajner. I verujem da svi u kući imamo bar jedan. Svako ko se šminka pokušao je bar jednom da ga nanese. Neko je uspeo, neko nije, neko još uvek pokušava. Postoji puno oblika nanošenja ajlajner, a takodje postoji i puno proizvoda i puno vrsta ajlajnera. Imamo ajlajner u gelu, ajlajner u olovci (kreon), tečni ajlajner (u tubici kao lak za nokte), ajlajner kao flomaster, čak i ajlajner u prahu. Pa, kako odlučiti koji je najbolji ajlajner i najlakši za korišćenje? Više o tome pogledajte OVDE.

 

Kako do savršenog ajlajnera saznajte OVDE.

Za ajlajnere u gelu mnogi kažu da su komplikovani za upotrebu i da je izuzetno teško raditi sa njima. Ne slažem se. Karakteristika ovih ajlajnera je što se oni nanose četkicom. To u početku može malo da uplaši, ali zaista nije teško. U slučaju kada koristite druge ajlajnere u ruci držite olovku ili plastičnu dršku na čijem se kraju nalazi mali sundjer ili čak flomaster, to nije ništa drugačije od držanja četkice. Čak šta više odabirom četkice vi odredjujete debljinu i veličinu linije koju ćete izvući, takodje i odredjujete količinu proizvoda u zavisnosti koliko ste uzele uz pomoć četkice. On će neki put biti jači i crnji, neki put slabiji. I samo vi kontrolišete to. Postoji nekoliko prednosti i mana.

 

Činjenica je da su ajlajneri ovog tipa malo skuplji od ostalih. Izmedju ostalog, to je upravo zato jer i traju duže od ostalih ajlajnera. Vrlo mala količina proizvoda je potrebna za nanošenje i on će potrajati mesecima. Neki od ovih ajlajnera imaju i tu manu da jednostavno presuše. Gel je stvrdne, pojavljuju se pukotine i ovakav proizvod nemoguće je koristiti. To se najčešće dešava ako proizvod ostane otvoren duže vreme. No meni se to nikada nije desilo. Imamo i predrasude, čule ste od nekog kako se teško nanosi, pa nećete ni da probate. Greška. Navela sam u prednostima da postoji mogućnost ispravljanja grešaka, ne bih sad da ulazim to kako je kod drugih ajlajnera, uglavnom, neki od njih se osuše za 2-3 sekunde, na neke mislim na tečne. U tom periodu mi jednostavno nemamo vremena da obrišemo ako smo negde pogrešili. Kod gel ajlajnera je situacija malo drugačija. Lako se manipuliše bojom, ukoliko se desi neka greška vi imate tu opciju da to rešite. Njegovo sušenje traje bar minut ili 2 u zavisnosti koliko ste proizvoda nanele. Kada se osuši boja je kompaktna, nema razmazivanja. Doduše kod nekih brendova ovih ajlajnera desi se i preslikavanje na kapku, pogotovo kod spuštenih kapaka. To je jedna od mana. Mada proizvod se uvek može fiksirati crnom senkom i ako kod većine nema potrebe za tim. I još jedna prednost, crna je zaista crna. Nisam se još susrela sa ajlajnerom ovog tipa koji nije bio dovoljno crn ili koji je bio bledunjav. Dok se kod drugih ajlajnera nikad ne zna.

Eto toliko o tome šta ja mislim o ajlajnerima u gelu.

Ukoliko ste ranije čitale moj blog, onda ste možda primetile kako mi je ajlajner u gelu omiljeni od svih ajlajnera. Te vam donosim recenziju….

 

Aura Black up

gel ajlajner

 

 

 

Aura je naš brend, a ja volim naše brendove. Uvek im nekako dajem prednost u odnosu na druge strane proizvode. Tako sam i rešila da probam i ovaj Aura Black up gel ajlajner. Ranije sam koristila Maybelline, zatim Loreal, zatim Urban decay, ali i Auri sam dala šansu, a on je izmedju ostalog i najjeftiniji od svih ovih. Dolazi u luksuznoj kutiji crne boje.

 

 

Naziv i ostatak teksta napisan je na engleskom jeziku, dok je poledjini tekst i na srpskom i na engleskom. Rok upotrebe je duži od 2 godine. Imam ovde datum kada ističe, ali ne znam tačno kad je proizveden. Meni je stigao prošlog meseca, tačnije juna, a rok mu je do 13.12.2019. Tako da vidite i sami da može da se koristi jedan duži vremenski period.

 

Ambalaža sadrži 4 ml proizvoda što deluje jako malo. Ukoliko do sada niste probale ajlajnere u gelu prvi utisak će vam biti da ste bacili pare. Velika kutija, veliko pakovanje, a proizvoda jako malo. To samo na prvi pogled izgleda tako.

Ustvari vam je potrebno vrlo malo proizvoda za nanošenje i ovakvi ajlajneri zaista traju dugo. Uz ajlajner takodje dobijate i četkicu što je, verujem, vrlo praktično. Pogotovo ako se prvi put susrećete sa jednim ovakvih ajlajnerom. Da vidimo…

Šta kaže proizvodjač?

Zbog svoje elastične teksture ajlajner u gelu omogućava iscrtavanje glatke i precizne linije u samo jednom potezu. Brzo se suši i stvara na kapku postojan i tanak film, bez razmazivanja. Intenzivna pigmentacija omogućava baršunastu i intenzivnu boju. Ajlajner ima dugotrajnu mat završnicu.

Savet za upotrebu:
Uz proizvod je priložena i četkica za idealno iscrtavanje preciznih linija.

 

Šta kažem ja?

Prvo, ja nisam niko bitan da vam kažem šta da radite ili kupite, ali kao drugarica drugarici mogu da preporučim neke proizvode koji su se meni dopali i za koje znam da su dobri. Za svojih 5 godina šminkanja probala sam svašta. Ovaj ajlajner je definitivno jedan od boljih.

 

Pogotovo za početnike. Izuzetno se lako nanosi. Nekako je lagan. Tekstura nije gusta. I desiće se da i zaboravite da ga imate na oku, za razliku od drugih gel ajlajnera. Četkica koju dobijate uz njega je zaista idealna i pogodna za precizno iscrtavanje. Bez problema možete izvući špic na kraju kod mačkastih očiju. Suši se za 60 sekundi otprilike što je opet odlično vreme i možete opušteno ispraviti greške, ako ih bude. Što se tiče pigmentacije ona je odlična.

 

Ukoliko uzmete manje proizvoda i u jednom sloju dobijate savršenu crnu liniju. Koja nije prejaka. Ukoliko želite još jače crno i to je moguće. Ili uzmete više proizvoda ili jednostavno nanese još jedan sloj. U tom slučaju crna je zaista ugalj crna i nema više nikakve potrebe za dodavanjem. To sam upravo i mislila kada sam rekla da je idealan za početnike. U vreme kada još uvek ne znamo dobro na iscrtamo ajlajner, desiće se da linija bude kriva, zamazana ili jednostavno drugačija nego na drugom oku. Ipak tada to možda nećemo ni primetiti, nama će delovati super. Naravno, da će se sve to manje primetiti ukoliko linija nije jako upadljiva, a kada pričamo o jakoj ugalj crnoj boji ona će jednostavno svima upadati u oči i svi će primetiti razlike. Pogledajte na slici razliku izmedju jednog i dva sloja …

 

Kada nanosim ovakav ajlajner uvek višak proizvoda ostavim na ambalaži. Samim tim što četkicu prislonim na tvrdu podlogu na ovaj način još više prilepim dlačice i mogu naneti još precizniju liniju.

Primetila sam da se ovaj ajlajner ne preslikava na kapak čak i kada ga tek nanesem, na slikama sam podigla obrvu da biste mogle lepo da ga vidite, ali inače imam spuštene kapke. Ono što je još jako bitno, ne razmazuje se. Dakle, ako prislonite prst na njega, nećete imati nikakav otisak na prstu. I ono što sam još primetila, to je da je boja intezivna i jaka i posle celog dana.

Dakle ne gubi intezitet vremenom. Bez obzira koja je senka ispod on će biti jednako crn.

Može se naneti i na vodenoj liniji unutar oka i stajaće tu satima i ako nije vodootporan ili bar nije naglašeno da jeste. Moram priznati da je ovo zaista ajlajner koji je najlakše nanosi od svih gel ajlajnera koje sam probala. I to je upravo njegova najveća prednost, pored cene naravno. Jako je lagan i pravo je uživanje iscrtavati oči sa njim i to bez stresa.

Sve u svemu, ovaj ajlajner prepiručujem svima. Čak i ako ne znate da ga nanesete ili nikad niste probale, dajte mu šansu, verujem da se nećete razočarati. Lakše je nego što izgleda.

Moja ocena 10/10.

Gde kupiti?

Lilly / po ceni od 882,55 rsd

 Aura / po ceni od 863,97 rsd

Mada verujem da se može pronaći i u mnogim parfimerijama.

 

Da li ste već probale ajlajnere u gelu i kakvo je vaše iskustvo? Koji je vaš omiljeni ajlajner?

 

20 Thoughts to “Aura black up ajlajner u gelu – recenzija”

 1. Ovo vredi probati! Odlična recenzija draga Tijana, pročitala sam sa zadovoljstvom :)

  1. Hvala draga Marija, bas mi je drago da ti se dopada :)

 2. Such a great post dear! Thanks for sharing!
  xx
  Mónica Sors
  NEW POST: MES VOYAGES A PARIS

 3. Great review my dear, I’m ready to try this eyeliner :-)

 4. Bas ti lepo stoji <3 nisam probala ova ajlajner jos uvek :*

 5. Looks nice. I’ve never heard of this brand.

  1. Thank you :) This is Serbian brand :)

 6. As usual great post! Thanks for sharing)

Leave a Comment