Najlepse torbe za plazu ove sezone

Najlepse torbe za plazu ove sezone

Da li ste se spremile za plažu? Kupaći kostimi, peškiri, šeširi, sandale, papuče.. a jeste li nabavile već torbu za plažu? Ukoliko niste, evo predloga zanimljivih torbica na sajtu ROSEGAL.

Nebitno da li idemo na more ili negde na lokalno kupalište. Uglavnom nosimo sa sobom puno stvari. Te nam je potrebna torba većih dimenzija. Pogotovo ako imamo decu.

 

1.Upravo je takva i ova prva torba. Ona je dimenzije izmedju 30 i 50 cm. Od čvrstog materijala. Baš onako prava letnja sa lepom porukom Bonjour, to može značiti i dobro jutro i dobar dan, nekako mi deluje pozitivno i vedro. Ukoliko zelite da saznajte vise o njoj kao i da vidite cenu, klik OVDE.

 

2.Sledeća na redu je ova klasična bela torba. Kod nje mi se posebno svidelo što je tako jednostavna. Mislim da lepo ide uz bukvalno sve. Još ima i rupice, te se u njoj neće zadržavati ni pesak ni voda. Mozete birati izmedju crne i bele, a cenu i vise o njoj pogledajte OVDE.

3.Sledeća na redu je najjednostavnija od svih. Moglo bi se reći i obična, ali ipak pogodna za plažu, velika i najjeftinija od svih. Takodje mozete birati izmedju razlicitih boja. Cenu saznajte OVDE.

4.Zatim imamo mornarsku. Koja čak ima i sidro. I još mi se dopadaju ove braon ručkice. Nekako je retro i šik. A opet pogodna za plažu, velika i komforna. Cenu pogledajte OVDE.

5.Zadnja, ali ne i manje bitna. Totalno otkačena i zanimljiva torbice. Ona nije nešto naročito velika, ali mislim da će u njoj biti dovoljno mesta za jedan peškir i još par sitnica. Nekako je baš simpatična i verujem da će privući sve poglede. Vise o njoj kao i cenu pogledajte OVDE.

Pogledajte jos i Rosegal cross back dress summer 2017 Promotion  

Uz kod RosegalChen dobijate 10% popusta!

Toliko od mene u ovom postu, obavezno mi napišite u komentarima koja vam se najviše svidela :*

Ljubim vas do sledeceg posta :*

12 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *