Mat tecni ruz ELIXIR 339 sangria – recenzija-

Mat tecni ruz ELIXIR 339 sangria – recenzija-

Danas pričamo o mat ružu  ELIXIR MAKE-UP pod brojem 339 u boji sangria, što me naravno odmah asociralo na slatko vino od voća. Iako vino ne pijem, ruž sam ipak poručila. Želela sam jaku boju, ali ne napadnu. Nešto što ističe usne, ali da nije preterano i da se može nositi preko dana.

On dolazi u simpatičnoj ambalaži i sadrži  6 ml proizvoda. Njegova cena je svega 375 dinara, i ako mene pitate, to je zaista povoljno. Pored ove boje, možete pronaći i mnoge druge iz iste kolekcije i istog imena.  Ono što je još bitno, ovaj proizvod nije testiran na životinjama, tako da kupovinog ovog ruža ne morate da razmiljate da li su prethodno njime eksperimentisali na jadnim zečevima i slično. Dakle, savesna kompanija. I još da napomenem, ovaj ruž nije kineski i ne potiče iz Kine! Proizvodi se u Grčkoj, što ipak govori o nekim standardima ovde. Znači ne moram puno da istražujem i razmisljam šta ima unutra.

Na prvi pogled učinio mi se svetlijim nego što inače jeste. Delovao mi je hladno. Navodi se da je ruž mat, mada se kroz ambalažu vide male, sitne šljokice. Malo sam se iznenadila, kao: ,, Šta je sad ovo?” Boja šljokica je onako zelenkasto žuta. Pomislila sam da će ovo biti katastrofa. Medjutim kada sam ga nanela, bilo je potpuno suprotno! Neverovatan efekat. On i jeste potpuno mat, i šljokice su jedva vidljive. Baš pod nekim uglom i posebnim osvetljenjem se mogu videti. Jako su disketne i daju neki poseban šarm ovom ružu. Baš ništa ne bih menjala, ni boju, ni sljokice, sve je savršeno, apsolutno!

Ruž ima zaista dobru pigmentaciju. Nije onako prejak, možete opusteno manipulisati bojom, čak i ako pogrešite, moći ćete lako da skinete. Ne volim prejake mat ruževe koji se suše u roku od 3 sekunde. Sa takvim ruževima nema šanse da ispravim gde sam pogrešila tako lako, a i uglavnom su prejaki u svakom smislu i jako isušuju usne. Ovaj ELIXIR je toliko lagan, uopšte se ne oseti. Skroz sam i zaboravila da ga imam. Ne suši usne. Ne mogu reći ni da ih nešto posebno hidrira. Sve je kao što je i bilo. A to je dobro. Jer uglavnom svi deluju štetno. Ovaj je ok.

Naravno, ako nanesete dva sloja ili više boja je jača. Kada se osuši, upada u pregibe usana, tj. one linijice na usnama koje svi imamo. Zaista dugo traje. Medjutim kada je suv, nije onako slepljen za usne, kao lepak, usne mogu da dišu pored njega. I baš zato, malo se razmazuje kada predjete prstom preko usne, ali to mu zaista ne mogu zameriti. Kada dobijete od njega nešto što nemaju drugi ruževi, morate nešto i da date. Ne znam za vas, ali ja radije biram lagane ruževe koje ću lako popraviti ako se skinu, nego zalepljenje i suve usne. Tako da, biram elixir i definitivno je pun pogodak.

Možete ga poručiti na sajtu Kozmetika i Parfemi.rs. po ceni od 375 dinara. I za taj novac, ovaj proizvod je zaista odličan. Ja sam svakako dobila šta sam i želala. Istaknute usne, ali ne prejako. Lagani ruž, koji ne šteti mojim usnama.

 

Kako se vama dopada? Imate li omiljeni mat ruž?

 

12 Thoughts to “Mat tecni ruz ELIXIR 339 sangria – recenzija-”

  1. Stanislava

    Odlican ruz, videla sam i uzivo kako ti stoji i jedva cekam da ga isprobam i ja.

  2. Imam veliku želju da probam ovaj karmin, prelepa je boja! 💕

    http://couturecase.blogspot.com

  3. Such a wonderful color, I have to get it :-)

  4. Odlican post!

    Mihaailo| mihaailo.blogspot.com

Leave a Comment