dodolashes

Dodolashes- najbolje trepavice ikad?

Kada se radi o trepavicama, uvek sam ih nekako izbegavala. Nisam volela da ih nosim, a i kad sam ih nosila to su bile neke male i prirodne. Neke neutralne i neupadljive. Svojim mušterijala lepila sam trepavice svakodnevno, uglavnom su to bile neke sa aliexpresa i slično. No, nedavno sam odlučila da se u mojoj šminkernici od sada koriste samo kvalitetne trepavice. I tako je počelo moje istraživanje.

Svi znamo za brendove poput Aure i Ardell i njihove trepavice su dobre. Ipak, po toj ceni, ima li boljih?

Slučajno sam otkrila brend koji se zove DODOLASHES.

Kao bloger dobila sam jedan par trepavica da ih testiram. No, učinilo mi se da je ovo kineska neka firma i nisam se puno nadala nekom kvalitetu. Ono što sam mogla da primetim, to su cene. Koje su čak i veće od cena trepavica koje se mogu pronaći kod nas. Medjutim, kada su mi trepavice stigle, ja sam bukvalno bila zaprepašćena. Nisam ja birala koje će mi trepavice stići, dobila sam šta su oni rešili da mi pošalju, a poslali su mi neke pod brojem D105 i više o njima pogledajte OVDE.

Na prvi pogled delovale su mi ogromno. Odmah sam spazila zanimljivu kutijicu koja se otvara povlačenjem i napravljena je od tvrde plastike. Što odmah govori o kvalitetu pakovanja. Većina kineskih trepavica stiže u nekom gumenom kalupu, koji je fleksibilan, napravljen od meke plastike, koja ume nekad i da se presavije, ali ove ne.

Jednostavno pakovanje, baš kakvo volim. Na prednjom strani, ispod providne plastike, možemo odmah zapaziti trepavice i njihov broj, a sa zadnje strane, tu je uputstvo za upotrebu na engleskom jeziku kao i adrese i linkovi do njihovih stranica. Uz njih ne dolazi lepak. Dakle lepak koji ja koristim i beskrajno volim je Aurin. Nebitno crni ili beli, volim oba. I taj koristim.

Ukoliko ne znate ili niste sigurne kako postaviti vestacke trepavice, pogledajte OVDE.

 

Prvi utisak

Ranije sam izbegavala dugačke trepavice, delovale su mi nekako neprirodno. Kada postavljam gledala sam da to budu male, mada sam uvek pre birala maskaru. I kada sam ove videla, odmah sam to pomislila. Neće mi lepo stajati, predugačke su. I pogrešila sam. One su toliko mekane da je to neverovatno. Dlačice su toliko tanke i nežne da sam se plašila da ću ih pokidati. Toliko su lagane da ja stvarno nemam reči. I ovo su prve trepavice koje izgledaju lepo i bez ajlajnera. Uglavnom kod svih trepavice ona crna linija koja spaja dlačice je nekako debela i jako se vidi kada ih postavim, s obzirom da ih ne lepim od samog početka kapka. Kod ovih trepavica, ta linija je tanka i stvarno izgledaju prirodno. Bez obzira za dužinu, širinu, gustinu ili boju one izgledaju prirodno. I to je njihova prednost.

Proizvodjač kaže da su ovo luksuzne trepavice i ja to zaista potvrdjujem i bolje od ovih nisam imala. Ne mogu da verujem da sam bila zadovoljna ranije trepavicama sa aliexpresa, možda zato jer nisam probala bolje, ali razlika je neverovatna. Dodolashes se uopste ne osećaju na očima, nemaju nikakvu težinu, ništa mi ne smeta i to je ono što ja volim. Ovo je ustvari jedna mala firmica, koja proizvodi samo 300 trepavica mesečno, ali 300 trepavica visokog kvaliteta.

 

Sećam se ranije kada sam tek učila da lepim veštačke trepavice, tada još uvek nije bilo aura trepavica, pa sam kupovala neke kineske i sećam se da nisam mogla. Jednom prilikom sam se toliko iznervirala da sam mislila da nikad neću naučiti. Ipak ove trepavice, verujem da svi mogu jako lako da postave. Tako da su idealne i za početnike i za iskusne.

 

Što se tiče cene, ja sam dobila trepavice koje koštaju 5 dolara na sniženju, to je otprilike 4,5 e. Poštarina za naručenih 30 dolara je besplatna, a za sve manje od toga je dodatnih 5 dolara. Znači jedne ovakve trepavice bi sa poštarinom koštale 9 e.

Šta dobijate za taj novac. Ručno pravljene pamučne trepavice. Koje se neverovatno lako lepe, koje su beskrajno mekane i lagane. I koje mogu da se skidaju i stavljaju čak 25 puta! I još plus imam kupon za vas, nije nešto velik, ali ako ukucate makeuptiana dobićete dodatnih 5% popusta.

 

Kao što sam već spomenula, da, dobijam besplatne proizvode, ali nemam obavezu da lažem i uvek ću iskreno reći šta mislim. I ove trepavice definitivno preporučujem od sveg srca. Čak šta više i sama ću ih poručiti za moju šminkernicu, pa ako neko želi možemo poručiti zajedno. Verovatno ćemo preći 30 dolara, pa će poštarina biti besplatna.

Dakle, ovo su najbolje veštčke trepavice koje sam ja probala do sada.

 

16 Thoughts to “Dodolashes- najbolje trepavice ikad?”

 1. Ivana Šumanac

  Izgledaju jako lepo i prirodno. I ja uvek biram manje trepavice i svakako ću obratiti pažnju na ove.

 2. Thanks a lot :D

  incredible result :D love your makeup :D

  NEW COOKING POST | 2 Minutes HEALTHY: FRESH Snack For SUMMER!
  InstagramFacebook Official PageMiguel Gouveia / Blog Pieces Of Me :D

 3. Great lashes!
  Have a sunny day.
  Nancy <3

 4. Wow, I love the final result!
  Kisses, Paola.
  Expressyourself

  1. Me too :) Tnx Paola :* bisous from France :*

 5. These eye lashes looks amazing on you, you look like a movie star my dear :-)

 6. Oh wow I wish I could do my eye liner as good as you do it. You look amazing and do such a wonderful job with your makeup.

  Allie of ALLIENYC
  http://www.allienyc.com

Leave a Comment